+359 898 811 880
info@pilatesmaria.com
Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

 • 1. Какво е Пилатес?

  Пилатес е система разработена от Джоузеф Пилатес, която представлява цялостна грижа за здраво тяло посредством физически упражнения, съчетани с правилно дишане. Тя е универсална и приложима както за хора, които са физически активни, така и за тези които никога не са се занимавали със спорт.

  Включва в себе си упражнения от балет, каланетика и йога. Започва се със загрявка, изпълняват се основни комплекси от системата и се завършва със стречинг.

  Пилатес е терапевтична гимнастика, използвана от много кинезитерапевти за възстановяване и поддържане на здрав гръбнак и поддържане на силно и здраво тяло. Особено се препоръчва при хора, които водят заседнал начин на живот и имат проблеми с кръста и гърба.

 • 2. Какво представляват програмите на нашия сайт?

  Програмата Пилатес на нашия сайт представлява цялостна система от упражнения, която започва от абсолютно начинаещи до средно напреднали. Включва упражнения от кинезитерапия, йога, балетен екзерсис, както и основни комплекси от Пилатес.

  Тренировките са на записи от 14 видеа, заснети професионално, под ръководството на квалифициран инструктор. Могат да се изпълняват всеки ден, по всяко време на денонощието. Насочена е към хора, които държат на здравето и добрия външен вид и нямат време всеки ден да провеждат тренировки в зала.

  Можете да използвате телефон, таблет или компютър свързан с Интернет, за да получите достъп до видеата.

 • 3. За кого се препоръчва програмата по Пилатес?

  Пилатес е универсална програма, подходяща за хора на всякаква възраст и с различна степен на физическа подготовка, подходяща е за мъже и за жени. Тя е за всеки, който иска да има хубаво тяло, здрав и прав гръб, да се чувства добре и да повиши тонуса и работоспособността си.

  Особено се препоръчва при хора, които имат заболявания на гръбначния стълб, кръста (дискови хернии, дископатии, гръбначни изкривявания, плексити) и хора, които не се движат достатъчно.

 • 4. Отслабва ли се с Пилатес?

  Отговорът е категорично ДА. С постоянство и ежедневно изпълнение на упражненията, загубата на теглото е постепенна и трайна. Няма стрес за организма, драстични натоварвания и прекалено ограничителни хранителни режими. Пилатес усилва метаболизма и освобождава токсините от тялото, които са главната причина за чувството на отпадналост и умора. Също така при редовно изпълнение на упражненията се повишава настроението и радостта от живота. В следствие на това започваме да се храним разумно и резултатите са изключителни. За да отслабнете с помощта на Пилатес, са необходими и корекции на хранителния режим. Както и при всяка друга тренировка, ако не се храним правилно, резултат ще има, но по-скоро в посока оформяне и стягане.

 • 5. Колко често трябва да се изпълняват тренировките?

  Всичко е индивидуално. Резултатите при нашите клиенти показват, че още след първото видео, хората имат желание да превърнат програмата в част от дневния си режим.

  Някои изпълняват дори по две тренировки на ден и резултатите идват много бързо.

  Дори да нямате време за тренировки всеки ден, препоръчваме да изпълнявате видеата три пъти седмично. Резултатите са много добри.

 • 6. Как мога да опитам безплатно тренировка?

  Можете да опитате безплатно първото видео от нашата програма,  която е на стената на сайта , без да е необходима регистрация и ще усетите първите промени в себе си. 

 • 7. Как мога да получа повече видеа?

  Имате опция за 30-дневната програма, която съдържа в себе си първите 3 тренировки. 

  След това имате опция да се абонирате за 365-дневната програма НОВО ТЯЛО, която съдържа всичките 14 тренировки за вашата нова визия и добро самочувствие. В този случай получавате подарък още 90 дни. Другият вариант е ВИП пакета, който съдържа същите видеа за срок от 60 месеца достъп.

  За повече информация разгледайте програмите на сайта.

 • 8. Как мога да платя ?

  Плащането се извършва сигурно чрез системата на Pay Pal. Ако тази система не ви е удобна, можете да се свържете с Мария на тел.0898 811 880, чрез SMS, Viber или What s App и да поискате номер на сметка, по който можете да преведете сумата от всеки клон на банка или чрез онлайн банкиране.

 • 9. Има ли тренировки в зала?

  Тренировки с Мария Бангьозова се провеждат само онлайн.

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци