+359 898 811 880
info@pilatesmaria.com
365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

Цена: 99.90 лв

 • Достъп 12+3 месеца от датата на получаване

  Добре дошли в пълната ни програма НОВО ТЯЛО!

  Тя съдържа 14 професионално заснети видеоурока по Пилатес, всяко със средна продължителност около 30 минути, водени от квалифициран инструктор. Всяко видео включва загрявка, основни комплекси от Пилатес и стречинг.

  С достъп 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, тази програма е подходяща за хора, които държат на добрата физическа форма и визията си, но нямат достатъчно време или не обичат да посещават всеки ден тренировки в зала.

  Подходяща е също за всеки, който иска да работи върху себе си постоянно, да оформи красиво тяло, да отслабне постепенно и трайно и да задържи ефекта за постоянно.

  Програмата дава свобода, не изисква предварителна физическа подготовка или специални съоръжения, единственото необходимо нещо е постелката. За последните 4 видеоурока ще ви трябват и две гири от по 1 или 2 кг.

  Програмата е пълна и цялостна, изпълнявайки последователно всички видеоуроци, ще постигнете:

  • Здрав гръб, завинаги ще се избавите от схващания във врата, кръста, раменете и плешките
  • Стегнат корем, защото в упражненията почти винаги участва коремната мускулатура
  • Красиво оформени бедра и седалище. Основните комплекси от Пилатес включват работа с бедра, седалище, корем, т.е основните места, които се отпускат при жените и местата, където най-лесно трупаме килограми
  • Постепенно редуциране на теглото и задържане на свалените килограми без глад и изтощаващи диети. Тренировките са средно интензивни, което означава, че ефектът на отслабване е постепенен и траен(засилва се обмяната на веществата и освобождаването на токсини от тялото).
  • Ако искате да отслабнете по-бързо, можете да изпълнявате някое от първите тренировки сутрин и последните-вечер, както и за един час да съчетаете две тренировки. Всичко зависи от вашата степен на физическа издръжливост.
  • Изправена стойка, грациозност
  • Добро настроение, защото физическото натоварване доказано премахва стреса.
  • Повишено самочувствие, защото ще видите промяна в тялото и излъчването си.

  Взимайки 365-дневната програма НОВО ТЯЛО ще получите подарък от нас достъп още 3 месеца, т.е ще имате видеоуроците за 15 месеца от датата за закупуването им.

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

7-дневна безплатна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

30-дневна програма - Пилатес начинаещи

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

365-дневна пълна програма “НОВО ТЯЛО”

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци

VIP пакет 60 месеца достъп до всички видеоуроци